Verhuur

Ons terrein kent verschillende gebouwen: het Geuzendok, het Troephuis, 't Rufke, de Brug en twee loodsen. Zoals veel scoutinggroepen verhuren wij daarom ook een deel van onze gebouwen! Het Geuzendok en het Troephuis zijn het meest geschikt voor verhuur. Andere gebouwen zijn in overleg ook te gebruiken. Lees verder voor meer informatie over het verhuur.

Geuzendok

Dit is ons primaire gebouw wat al geschikt is voor de meeste scholen en scoutinggroepen. Het Geuzendok bevat een slaaplokaal, een speellokaal, twee douches, twee toiletten en een keuken.

Het speellokaal is uitstekend geschikt om met een maximum van 20 personen in te slapen. Ook is het geschikt om in te dineren of om spelletjes te spelen. Er staan stoelen en picknicktafel in het lokaal.

De poort met het Geuzendok op de achtergrond
Plattegrond Geuzendok. Links garage cq slaaplokaal, midden hal met keuken en sanitair, rechts speellokaal. Middenonder is de ingang.

Troephuis

Het troephuis fungeert als een secundair gebouw tot het Geuzendok. Voor (erg) grote groepen is dit bruikbaar als extra slaapruimte. Het Troepenhuis is 8m bij 6m groot.

Capaciteit

Het Geuzendok en Troephuis bieden gezamenlijk ruimte voor maximaal 50 personen.

Tarieven

Neem contact op met de verhuurder om een tarief af te spreken.

Omgeving

De locatie ligt aan Den Blieklaan in Soest. Soest is een mooie omgeving met zowel de Duinen als Soest-Zuid op loopafstand.

Verhuur agenda

Gedurende het hele jaar is de accommodatie doordeweeks te huren. In het voorjaar is het ook te huur tijdens schoolvakanties en weekends. De eerste week van de zomervakantie voor Regio Noord (zondagmiddag 17 juli tot zaterdagochtend 23 juli) is nog beschikbaar, net als de gehele maand augustus.

Hieronder staat het tot dusver geplande verhuur (bijgewerkt tot 8 juli 2022). Er ligt een aantal opties, dus neem voor de actuele status altijd even contact op.

Verhuurd van 9 t/m 16 juli (eerste week zomervakantie Midden)

Verhuurd van 23 t/m 29 juli (eerste week zomervakantie Zuid)

Verhuurd van 16 t/m 18 september

Verhuurd van 23 t/m 25 september

Contact

E-mail: verhuur@paltzeneemgeuzen.nl
Adres: Den Blieklaan 18/20