Verhuur

Ons terrein kent verschillende gebouwen: het Geuzendok, het Troephuis, 't Rufke, de Brug en twee loodsen. Zoals veel scoutinggroepen verhuren wij daarom ook een deel van onze gebouwen! Het Geuzendok en het Troephuis zijn het meest geschikt voor verhuur. Andere gebouwen zijn in overleg ook te gebruiken.
Wij mogen alleen verhuren aan jongeren van andere scoutinggroepen en scholen.
Lees verder voor meer informatie over het verhuur.

Geuzendok

Dit is ons primaire gebouw wat al geschikt is voor de meeste scholen en scoutinggroepen. Het Geuzendok bevat een slaaplokaal, een speellokaal, twee douches, twee toiletten en een keuken.

Het speellokaal is uitstekend geschikt om met een maximum van 20 personen in te slapen. Ook is het geschikt om in te dineren of om spelletjes te spelen. Er staan stoelen en picknicktafels in het lokaal.

De poort met het Geuzendok op de achtergrond
Plattegrond Geuzendok. Links garage cq slaaplokaal, midden hal met keuken en sanitair, rechts speellokaal. Middenonder is de ingang.

Troephuis

Het troephuis fungeert als een secundair gebouw. Voor (erg) grote groepen is dit bruikbaar als extra slaapruimte. Het Troepenhuis is 8m bij 6m groot. Het bestaat uit 1 grote ruimte (vliering is niet voor verhuur).

Capaciteit

Het Geuzendok en Troephuis bieden gezamenlijk ruimte voor maximaal 50 personen.

Tarieven

Weekprijs Geuzendok: € 985,-
Weekprijs Troephuis: € 300,-
Borg: € 350,-
Prijzen zijn exclusief gas en elektra.

Aangezien we in de winter zelf gebruik maken van de locatie, kan er in de wintermaanden alleen doordeweeks gehuurd worden. Vanaf April tot Oktober kan er tevens in het weekend gehuurd worden. Verhuurdata zijn natuurlijk in overleg.

Neem contact op met de verhuurder om de prijzen en data verder af te spreken (verhuur@paltzeneemgeuzen.nl).

Omgeving

De locatie ligt aan Den Blieklaan in Soest. Wij hebben een stukje grond in het bos van de Soesterduinen (met kampvuurplek). Tenten zijn niet toegestaan.
Soest is een mooie omgeving met zowel de Duinen als Soest-Zuid op loopafstand.

Contact

E-mail: verhuur@paltzeneemgeuzen.nl
Adres: Den Blieklaan 18/20, 3766 AT Soest